Veteraner Over Isen

Veteranene

Vi er en variert gjeng bestående av kvinner og menn med erfaringer fra misjoner i blant annet Libanon, Kosovo og Afghanistan.

Freddy B.

54, Hølen
Tjenestegjort: Libanon, Somalia, Bosnia, Kosovo og Afghanistan

Freddy er en aktiv mann med mange jern i ilden. Når han skal koble av på fritiden er den store lidenskapen fisking, både sommer og vinter, trening og oppussing og fiksing av gamle møbler for å få gammalt skrot til å skinne.

@freddy_bolle_foredragsholder

Miriam W.

30, Oslo
Tjenestegjort: Afghanistan

Miriam er veldig glad i frisk luft og liker å drasse på tunge ting— blant annet pulkløp og ultraløp. Hun har krysset Hardangervidda flere ganger alene både med ski og til fots. Hun er fortsatt i daglig tjeneste og jobber som kaptein i Hæren.

@miriampir

Christian H.

37, Sandefjord
Tjenestegjort: Afghanistan

Christian er initiativtakeren til Veteraner over isen. Han er glad i å være ute i friluft med eller uten telt, fluefiske og trene sykkel og løping. Han har to gutter på 5 år som han prøver å oppdra til å like friluft og natur, man må tidlig krøkes om god krok skal bli.

Thomas

37, Tønsberg
Tjenestegjort: Afghanistan

Thomas en klovn fra Tønsberg, oppvokst på gård, 20 åra ble brukt til backpacking og intops, nå er det små barn og studier som har fokus, men så fort muligheten byr seg, er det bare å komme seg til skogs eller fjells, med storsekk og fiskestang, jo mindre man har med jo større er frihetsfølelsen.

Robert

32, Ålesund
Tjenestegjort: Afghanistan

Robert trives med fiskestang i fjellet eller på jakt i skogene på vestlandet, og hyttetur med familien. Benytter gjerne noen timer i «furtebua» si med mer eller mindre nyttige prosjekter. Syntes generelt døgnet er for kort til å gjøre alt han har lyst til. Notorisk B-menneske

Arne-Henrik S.

57, Brumunddal
Tjenestegjort: Libanon

Arne-Henrik trives godt når han finner en god balanse i livet med familie, venner, jobbing, opplevelser og trening. Balsam for sinn og kropp er roen ute i naturen, gjerne med ski, sykkel, fiskestang eller rett og slett med gode tursko og ryggsekk.

Evelyn S.

53, Høvik
Tjenestegjort: Libanon, Persiske Gulf og Kosovo

Evelyn brenner for helhetlig helse, og er opptatt av både fysisk og mental aktivitet. Hun underviser både styrke, sykkel, løping og yoga. På fritiden er reise og opplevelser høyt på lista, gjerne i kombinasjon med trening

Bård Helge S.

33, Snåsa
Tjenestegjort: Afghanistan

Jobber som til daglig som guide og ekspedisjonsleder for Ousland Polar Explorers på Grønland og Svalbard, og for Arctic Adventures på Svalbard. Har misjoner fra Afghanistan i 2013 i ANA Engineer School Mentor Team.