Veteraner Over Isen

Støtt Oss

For å gjennomføre turen og samle inn midler for våre veteraner, er vi avhengige av sponsorer og støttespillere.

Vi ønsker å komme i kontakt med bedrifter eller organisasjoner som kan bidra med støtte, enten økonomisk eller med utstyr. Vi planlegger å filme turen for å lage en dokumentar om turen og veteranenes historier.

Er dette noe som kunne vært aktuelt?

Ta kontakt

Vil du bli med oss over Grønland?

Nå kan du støtte oss og få bildet ditt på pulken, overskuddet går til Stiftelsen Veteranhjelp.

Hvordan?

Vi har gjort det veldig enkelt— du kan velge mellom to pakker:

500kr → Du får bildet ditt (1 person) på pulken og mottar nyhetsbrev fra oss underveis på turen.

1.000kr → Du får bildet ditt (1 person) på pulken, får nyhetsbrev fra oss underveis og et diplom med pulkbilde fra Grønland.

Vipps beløp tilsvarende pakken du ønsker til 572127, og send et bilde av deg selv (type nærbilde, passbilde størrelse) til oss.

Send oss bildet ditt

Våre støttespillere

Norges Veteranforbund for Internasjonale Operasjoner (NVIO) er Norges største interesseorganisasjon for militært personell som har deltatt i internasjonale operasjoner, fra moderne tid– og helt tilbake til Tysklandsbrigaden.

NVIO hjelper Veteraner Over Isen med forvaltning av økonomien og rådgivning.

I over 95 år har Åsnes produsert robuste ski til tur og fjell og i dag er produktene til Åsnes ofte forbundet med tøffe ekspedisjoner i arktisk miljø. I tillegg til ski, produserer Åsnes også solide turstaver og har spesialisert seg på tur-og eksepdisjonssegmentet innen skistaver.

Åsnes støtter oss med fremkomstmidlene—ski, feller og staver!

Vi er Rottefella. Gjennom kontinuerlig innovasjon i nesten hundre år har vi gitt alle som ønsker det, muligheten til å skape sine egne vintereventyr. Og det skal vi fortsette med.

Rottefella støtter oss med bindinger, laget for tøffe turer og ekspedisjoner.

Se bindingene

Brynje of Norway er en liten, norsk familiebedrift fra Larvik. Helt siden 1887 har de vært verdenskjent for kvalitet, funksjonalitet og varighet. Da Tenzing Norgay og Sir Edmund Hillary kom først til topps på Mount Everest i 1953, var det med Brynje innerst mot huden.

Brynje skal holde oss varme helt innerst og har sponset oss med undertøy til ekspedisjonen.

ACAPULKA ble dannet i Juni 1994 og allerede påfølgende sesong ble våre pulker med på en stor sydpol-ekspedisjon. Siden den gang har vi med hell eksperimentert med forskjellige materialer, former og støpemetoder. Siden 1999 har vi hatt med oss den meget erfarne polfarer Børge Ousland i utviklingen av våre produkter.

ACAPULKA støtter oss med fantastiske pulker slik at vi kan få med oss alt vi trenger på overfarten.

I snart 90 år har Alfa forent gode norske turtradisjoner med innovativ produktutvikling. For deg betyr det komfortable føtter – hele veien.

Alfa sponser oss med gode, varme skisko over isen.

Se skoene

Halite ble grunnlagt av tidligere militære med bakgrunn fra spesialstyrkene og designere/utviklere med ekspertise innenfor friluftsliv, klatring og ekspedisjoner.

Gutta i Halite har donert en super bag som vi kan bruke på vår overfart. Denne har blitt testet og funnet i orden!

Se/kjøp bagen

 

Non-stop dogwear ble grunnlagt i Norge i 2009. I dag utvikler, designer og selger Non-stop dogwear hundeutstyr over hele verden, i over 1000 butikker i 22 land.

Non-stop dogwear støtter Veteraner Over Isen med hardføre og varmer jakker til turen.

Se/kjøp jakken

Lillsport er en av Europas mest populære og solgte merker innenfor langrennshansker, men de lager også hansker/votter for mer ekstreme forhold, blant annet i samarbeid med Forsvaret.

Lillsport leverer det vi trenger for å holde hendene varme.

Nansen Sport ble grunnlagt av Fridtjof Nansens barnebarn, Nicolai og en gjeng likesinnede friluftsentusiaster. De lager funksjonelle turklær med smarte og relevante løsninger for alle turambisjoner i naturen, gjennom kolleksjonen Fridtjof Nansen – 86°14’N.

Nansen Sport skal holde oss varm på bena med flere typer sokker som allerede er testet på tur. Vi syns jo det også er gøy at vi har med litt av Nansen på tur!

Basisfot utvikler produkter som strømper, såler, sandaler, sko og vernesko. I tillegg diverse nisjeprodukter som vår egenutviklede Gnagsårsokk og Dermafix.

Basisfot sponser oss med Gnagsårsokk, slik at vi kan nyte turen heller enn å irritere oss over gnagsår.

Final Touch er en totalleverandør innen reklame basert i Tønsberg.

Gjengen i Final Touch hjelper oss med trykk på det vi måtte ønske.

CAVU er et amerikansk konsulentselskap med erfaring fra det militære og olje- og energi-sektoren, som spesialiserer seg på arbeidsmiljøer med høy risiko.

De ønsket oss god tur med et økonomisk bidrag, og er et firma som setter stor pris på veteraner og deres tjeneste.